Om A & E Åkeri

Med fötterna på jorden siktar vi alltid mot toppen Ahlgren & Eliasson Åkeri

Företaget startades redan på 30-talet men ombildades 1968 av sönerna Yngve och Knut Ahlgren, tillsammans med Evert Frövall och Roland Eliasson. Nuvarande A & E åkeri startades 2001 och ägs av Tomas Ahlgren, samt Roland Eliasson och Mats Svedlund.

A & E Åkeri AB är idag ett väl etablerat företag med erfarna chaufförer. Vi arbetar med en modern maskinpark och utför snabba leveranser av grusmaterial.

Personal

Antalet anställda varierar efter säsong mellan sju och tolv personer. Naturligtvis har alla de anställda de körkort och utbildningar som krävs, såsom Arbete på väg, YKB, Hjälp på väg, med mera. Vi är medlemmar i Gävleborgsåkarna (Gävleborgs åkeriförening) och innehar F-skattebevis.

Våra kunder och samarbetspartners

Vi erbjuder våra tjänster till bland annat stora byggbolag, vägverket och kommunen, men även till små företag och privatpersoner. Vi jobbar huvudsakligen i Nordanstigs kommun, med små utstick mot Sundsvall och Hudiksvall. Vårt motto är att så snabbt som möjligt leverera material och tjänster till våra kunder, därför arbetar vi nästan uteslutande inom kommunen.

Våra samarbetspartners är andra lokala entreprenadföretag.

Gäller det grus, jord eller entreprenad?